En milliard funktioner. Næsten.

En AppMover app er spækket med nyttige funktioner til dine kunder, og de kan slås til eller fra efter behov. På den måde kan du starte med det basale og tilføje mere senere.

Nye funktioner og forbedringer laves løbende af AppMovers dygtige udviklere, og du får automatisk adgang til dem. Det hele er inkluderet i dit abonnement.


Mobil shop på mobilen

Shop

Læg dit menukort ind i appen og lad dine kunder bestille maden direkte i din egen app. Kunderne elsker hvor nemt og hurtigt det er at bestille og betale online, og du slipper for at betale kommission til Hungry eller JUST EAT.

​​

Push besked med godt tilbud

Push beskeder

Giv dine kunder en god oplevelse ved at sende dem et godt tilbud. En push besked vises straks på telefonen. Et godt tilbud en gang imellem giver loyale kunder som vender tilbage igen og igen.

​​

Kort

Find vej

Uanset hvor dine kunder befinder sig kan de let slå adressen på din virksomhed op i din AppMover mobil app. Kundens egen position og butikkens position vises som to knappenåle på et kort, og der tegnes en rute fra den ene til den anden.

​​

Web view

Web Views

Dine kunder kan bruge dine eksisterende mobil-venlige web sider uden at forlade appen, hvilket gør at både du og dine kunder får endnu mere gavn af dine eksisterende hjemmesider. 

​​

formular

Formularer

Gør det nemt for dine kunder at komme i kontakt med din virksomhed. Opret en eller flere formularer i din app, hvor du selv bestemmer hvilke felter, der skal være. Man kan vedhæfte billeder fra kameraet, så en formular kan bruges til sjove konkurrencer, rapportering af skader, eller mange andre formål. 

​​

medarbejderarkiv

Billedgallerier

Billeder siger mere end 1000 ord - de kan skabe god stemning, give et professionelt billede af virksomheden, eller gør som Mohr & Kjær og brug det som medarbejderoversigt.

​​

Geofence

Geofence

Send automatisk tilbud til app brugere der kommer inden for en radius omkring din butik. Har du fx en butik eller restaurant kan du vælge at sende et tilbud for at lokke kunden ind i butikken, når han eller hun alligevel er i nabolaget. 

​​

Event

Event kalender

Event kalenderen er en liste over kommende events, fx åben dag, seminar, specielle tilbud, kundeklub arrangementer mv. Appen er integreret med telefonens indbyggede kalender, så brugerne med at tryk kan lægge eventet ind i deres telefon og blive påmindet når tiden nærmer sig.

​​

dokument

PDF dokumenter

Upload din tilbudsavis, varekatalog, eller produktspecifikation som et PDF dokument som kunderne let kan hente ned og se i høj kvalitet.

 

​​

nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmelding og afmelding direkte igennem appen, med integration til MailChimp, eller eksport som universel CSV liste klar til brug.

​​

Stempelkort

Rabatkupon

Med den super simple online rabatkupon er det let at belønne loyale kunder, så de vender tilbage igen og igen. 

​​

Indholdsside

Indholdssider

Giv kunderne let adgang til praktiske oplysninger, fx:

  • Åbningstider
  • Vigtige telefonnumre
  • Historien bag virksomheden
  • Nyheder
  • ... kun fantasien sætter grænser
​​

Desuden...

  • Hurtige links i app menuen som åbner valgfri websites, fx virksomhedens hjemmeside eller webshop.
  • Ring-op funktion som med et enkelt tryk bruger telefonen til at ringe til virksomhedens nummer.
  • Mulighed for flere afdelinger, hver med eget indhold.
  • Visning af valgfrit billede på fuld skærm når appen starter.
  • QR koder som du kan bruge på menukortet eller flyers så kunderne let kan hente appen.