i-hobro
p-hobro

Hobro IK

Med den nye officielle Hobro IK mobil app kan du nemt følge med i nyheder, modtage live opdateringer, følge med i events og meget mere. Den nye AppMover app findes både til iOS og Android.

i-fc
p-fchelsingor

FC Helsingør

Den officielle mobile app for FC Helsingør. Læs nyheder, se videoer, se profiler på hele spiller truppen, følg med i event, og meget mere med denne fodbold klub app.

Billede af CAREMORE app ikon
Billede af CAREMORE app screenshot

CAREMORE

Indsend skadesanmeldelser med billeder af skaden taget med kameraet i telefonen. Lettere kan det næsten ikke blive, når skaden er sket og forsikringen skal tages i brug.

Billede af Wexoe Partner Day app ikon
Billede af Wexoe Partner Day app screenshot

Officiel event app for den årlige Wexoe Partner Dag. Appen indeholder alt hvad du behøver som deltager lige ved hånden, uanset om du har en Android eller Apple telefon. Eksempler på dette er: Agenda, kontaktinformationer, informationer om hoteller, præsentation af talere og meget mere..

Billede af Hvidovre Fighters app ikon
Billede af Hvidovre Fighters app screenshot

Hvidovre Fighters er en ishockeyklub hjemmehørende i Frihedens Idrætscenter i Hvidovre. Klubben består af en masse unge talenter der tager udfordringerne op i Metal Ligaen. Dette er en app for fans, hvor du kan holde dig opdateret på truppen, kommende kampe samt resultater og nyheder. Det er også her du kan stemme på kampens spiller. Dette er et samlested for alt der sker vedrørende Hvidovre Fighters og deres kampe på isen.

Team FOG Næstved app icon
Team FOG Næstved app image

Følg med i Team FOG Næstveds events, kampprogram, modtag live opdateringer med PUSH beskeder og meget mere, med deres nye AppMover app til iOS og Android i lommen.

Billede af Business Faxe Copenhagen app ikon
Billede af Business Faxe Copenhagen screenshot

Følg med i events hos Business Faxe Copenhagen, se videoer, kontakt organisationen og meget mere, med den nye AppMover app til iOS og Android i lommen.

Billede af Jan's Auto app ikon
Billede af Jan's Auto app screenshot

Med den nye Jan's Auto AppMover app, kan du hurtigt få en oversigt over biler de har til salg. Det er derudover nemt og bekvemt at finde kontaktoplysninger, så man hurtigt kan komme i kontakt med virksomheden. Med den indbyggede GPS funktion, kan man hurtigt finde frem til værkstedet.

Billede af Goodoffer.dk app ikon
Billede af Goodoffer.dk app screenshot

Med den nye Goodoffer.dk AppMover app kan du nemt og bekvemt følge med i alle de gode tilbud de tilbyder. Modtag gode tilbud via push beskeder og find vej til butikken via GPS. Dette er bare nogle få af de funktioner, du får med den nye Goodoffer.dk app.

Billede af Trøjborg Cykelcenter AppMover app ikon
Billede af et screenshot af Trøjborg Cykelcenter AppMover appen

Med den nye Trøjborg Cykelcenter AppMover app til iOS og Android, har du mulighed for at bestille en tid til eftersyn mv. via appen. Du kan læse mere om deres services, og tilgå webshoppen direkte i appen. Derudover kan du nemt og bekvemt finde vej til værkstedet, modtage nyheder via push beskeder og meget mere.

billede af pavarotti ikon
Billede af pavarotti screenshot

Bestil mad direkte fra Pavarotti Pizzas nye AppMover app. Med den nye shopfunktion, er det nemt og bekvemt at få et hurtigt overblik over menuen, og bestillingen er kun et klik væk. Samtidig kan kunderne optjene stempler, som kan veksles til mad. Derudover kan man finde meget mere info om Pavarotti Pizza i appen.

i-nboldklub
p-naestved-boldklub

Næstved Boldklub

Med den nye Næstved Boldklub app, kan du nemt følge med i kampprogrammet, læse om spillere og stab, følge med i events og meget mere. Appen findes til både iOS og Android.

i-farso
p-farso

Farsø Bageri

Med Farsø Bageris nye app i lommen, kan du nemt og hurtigt se deres udvalg af lækre brød og kager. Få alle de gode tilbud med push beskeder, og find vej til bageriet med GPS.

i-kuberts
p-kuberts

Kuberts Fisk

Med den nye Kuberts Fisk app har du mulighed for at lære meget mere om de fisk du spiser, deltage i konkurrencer og finde vej til den hyggelige fiskehandel & sommercafé med GPS.

i-filuca
p-filuca

Filuca V Fashion

Filuca V Fashion er en trendy modebutik, som forhandler kendte mode brands via online butikken. Med den nye AppMover app i lommen, kan du nemt og hurtigt få et overblik over produkter, modtage gode tilbud via push beskeder og løbende følge med i hvad der sker.

i-akut
p-akut

AKUT HUSHJÆLP

AKUT HUSHJÆLP appen giver KloakDoktorens kunder mulighed for, at indrapportere problemer direkte via deres smartphone. Derudover kan man læse mere om de forskellige services, se med på YouTube kanalen og finde vej til virksomhedens adresse.

i-highway
p-highway66

Highway66

I denne restaurant mobil app kan man se menuen, ringe op med et enkelt tryk, få push beskeder om gode tilbud, og mange andre ting.

i-hjorring
p-hjorr

Hjørring Stilladsudlejning

Med Hjørring Stilladsudlejnings app i lommen, har du mulighed for nemt og hurtigt at finde vej til virksomhedens adresse, følge med i events, hente relevante dokumenter, samt modtage nyheder via push beskeder.

Danbolig Roskilde ikon
Danbolig Roskilde app screenshot

Danbolig Roskilde

Med den nye Danbolig Roskilde app, kan du nemt og hurtigt bestille en salgsvurdering. Modtag nyheder og specielle tilbud via push beskeder, og find vej via den indbyggede GPS vejvisning. Dette er bare nogle af de få fordele, du opnår med den nye AppMover app.

i-eventyrteatret
p-eventyrteatret

Eventyrteatret

Med Eventyrteatrets nye app kan du nemt finde vej til teatret via GPS, købe billetter direkte via app'en, se videoer fra forestillingerne og følge med i eventkalenderen. Kort sagt, hvis du henter app'en vil du have al nødvendig info samlet et sted.

i-fabar
p-fa

FA Bar

Med den nye FA Bar app, kan du nemt holde dig opdateret omkring events, få gode tilbud via push beskeder, se om dine glemte sager er blevet fundet og deltage i konkurrencer. Dette er bare nogle af de få fordele du opnår ved at downloade FA Bars AppMover app.

i-citycare2
p-citycare

City Care by Bjerregaard

Få info om specielle tilbud og kampagner,modtag nyheder, se priser og find hen til os med GPS vejvisning. Det er kun nogle få af de mange fordele, du får med vores officielle app i lommen.

i-trendzetter
p-trendzetter

Trendzetter House

Find et bredt udvalg af lækkert modetøj og nyd godt af Trendzetter House's gode service. Du kan få særlige tilbud ved brug af app'en og nemt finde vej vha. GPS.

i-absolute
p-absolut

Absolut Beauty

Få straks besked om specielle tilbud og kampagner, følg med i hvad der sker hos os, og find hen til os med GPS vejvisning. Det er kun nogle få af de mange fordele, du får med vores officielle app i lommen.

i-rock-i2
p-rock-i-holstebro

Rock i Holstebro

Med denne app kan man få en komplet oversigt over Rock i Holstebro's event: Hvilke bands spiller hvornår, oversigt over festival pladsen, diverse info om regler, priser. Al den info man skal bruge for at få en god festivaloplevelse.

i-kundeapp
p-kundeapp

Kundeapp

Med denne kombinerede virksomhedsapp for Snevagten A/S og andre virksomheder er det muligt for kunderne at holde sig orienterede om tilbud og andre vigtige informationer.

i-tme
p-tme

Thomsen Medie & Event

Få information om de spændende produkter og ydelser hos dette medie og event bureau.

ic_launcher
lynge-olsen1

Lynge Olsen

Få automatisk besked om specielle tilbud og kampagner, følg med i hvad der sker hos os, og find hen til os med GPS vejvisning. Det er kun nogle få af de mange fordele du får med vores officielle app i lommen.

i-ravhuset
p-ravhuset

Ravhuset

Med mobil appen fra Ravhuset kan man let få push beskeder med tilbud, nyheder, og andet godt.

i-qnuz
p-qnuz

QNUZ

Med mobil appen fra QNUZ i lommen er man aldrig langt væk fra nyheder, tilbud, og information om virksomheden.

i-nabo
p-nabo

Nabo Sushi

Mobil app til en sushi restaurant. Viser menukortet, galleri med billeder af retterne, samt vejen hen til stedet. Derudover kommer der løbende gode tilbud til kunderne via push beskeder.

i-cafelatte
p-cafelatte

Café Latte

Café Latte er en shisha lounge og med deres mobile app i hånden kan deres kunder hurtigt se åbningstider, billeder af lokalerne og events, priser, og meget mere.

i-cy
p-cykel

Cykel-fix

Appen giver kunderne mulighed for at modtage gode tilbud i form af push beskeder, samt general information omkring åbningstider mv. 

i-blicious
p-blicious

B'licious

Med den nye app fra B'licious, kan du nemt finde information omkring behandlinger hos klinikken. Du får mulighed for at følge med i nyheder og modtage gode tilbud via push beskeder. Find vej hen til klinikken via den indbyggede GPS funktionalitet.

i-wax
p-waxclinique

Wax Clinique

Modtag push beskeder med gode tilbud, og læs om de mange behandlinger hos Wax Clinique, gennem den officielle mobile app.

i-ros
p-roskilde

Roskilde Skønhedsklinik

En mobil app til en moderne skønhedsklinik. Giver mulighed for at sende push beskeder til kunderne med gode tilbud, informere om behandlinger, og meget andet.

i-agrotek
p-agrotek

Agrotek

Se tilbud og produktudvalg i Agroteks officielle mobile app til iOS og Android.

i-fuji
p-fujisushi

Fuji Sushi

Har du lyst til sushi? Start appen op for at finde hen til restauranten, eller start med at kigge på menukortet. Læs mere om hvad der sker hos Fuji Sushi, og få rabat og gode tilbud som push beskeder.

i-hancock
p-hancock

Hancock

Visning af Hancocks sortiment af øl og vand, og udsendelse af push beskeder ved særlige events og tilbud.

i-ryge
p-ryge

Rygeshop.dk

En mobil app kan være den perfekte forlængelse af en webshop, og muliggør kommunikation direkte fra shoppen til kunden, i stedet for at vente på at kunden finder ind på webshoppen.

i-cph
p-cph

CPH Pool

Tjek åbningstider, find vej over til pool bordet, deltag i kommende events, og få rabat gennem appens online rabatkuponer.

i-arctic
p-arctic

Arctic Export

Brug appen til at indsende fangst rapporter sammen med billeder taget med telefonens kamera.

i-id
p-id

ID Lingeri

Find hen til butikken, læs alt om virksomheden, og køb lingeri online. Alt sammen muligt gennem denne mobil app.

i-light
p-light

Light Group

Indsend reklamationer via appen, sammen med et billede der viser produktet, eller lav en forespørgsel på et produkt, alt sammen via appens konfigurerbare formularer.

Luxusfod ikon
Luxusfod app screenshot

Luxusfod

Med Luxusfods nye AppMover app, kan du nemt og bekvemt modtage nyheder og gode tilbud via push beskeder, finde vej til klinikken og finde priser og åbningstider. Dette er bare nogle af de få fordele du får, ved at benytte deres app.

i-den
p-den-gode-butik

Den Gode Butik

Den Gode Butik bugner af spændende ting til boligindretning. Nu er det også muligt at bruge deres AppMover mobile app til iOS og Android til at følge med i gode tilbud, finde hen i butikken, og meget mere.

i-astanga
p-astanga

Astanga Yoga

Denne klub mobil app hjælper nye kunder med at finde hen i klubben, informerer om nyheder, afspiller videoer, og meget andet.

i-chekos
p-chekos

Chekos

Brug Chekos webshop app til at se gode tilbud, følge med i hvad der sker, og modtage push beskeder om nyheder eller særlige rabatter.

i-salka
p-salka-valka

Salka Valka

Salka Valka består af to butikker og en webshop, og nu også en mobil app som gør at kunderne let kan få besked om specielle tilbud, events, og meget mere.

i-cafevigbio
p-cafevigbio

Cafe Vig Bio

Cafe Vig Bio appen giver kunderne mulighed for at tjekke åbningstider, se fotogalleriet, bestille take away, samle stempler på rabatkuponen, og meget mere, alt sammen på mobiltelefonen.

i-salon
p-salonretro

Salon Retro

Med Salon Retros mobile app til iOS og Android kan du bestille tid til en klipning, deltage i konkurrencer, tjekke det mobile website, finde vej med GPS, og modtage push beskeder med gode tilbud eller andre informationer.

i-b4beauty
p-b4

B4Beauty

Se det spændende sortiment, få gode tilbud tilsendt via push besked, og meget mere i denne mobil app fra B4Beauty.

i-sanne
p-samel

Sanne C

Sanne C sender push beskeder om specielle tilbud og kampagner, og viser varerne frem i billedgalleriet.

i-seeds
p-seed

Seeds

Danmarks største kæde af børnetøj og tøj til unge kobler deres loyalitets-system sammen med en AppMover app for at nå ud til alle de mobile kunder med push beskeder om gode tilbud, galleri der viser varesortimentet, og GPS vejvisning til butikkerne.

i-sundcigaret
p-sundcigaret

Sundcigaret

Med Sundcigaret.dk appen kan du hurtigt få en overblik over produkterne i butikken. Du kan deltage i konkurrencer, modtage nyheder via push beskeder og tilgå webshoppen via appen.

i-nuuk
p-nuuk

Nuuk Center

Få en oversigt over Nuuks største indkøbscenter. Billedgalleri funktionen bruges til at fremvise hver butik med en beskrivelse og foto af butikkens facade. Dokument funktionen giver handlende let adgang til tilbudsavisen mobilt og online.

i-utopia
p-utopia

Utopia Clothing

Edgy og trendy modetøj til overkommelige priser. Utopia giver automatisk besked om specielle tilbud og kampagner, så kunderne kan følge med i hvad der sker hos dem, og finde hen til butikken med GPS vejvisning. 

i-red-yellow
p-redyellow

Red & Yellow

En cafe og restaurant som følger med tiden med en mobil app som bruges til at udsende specielle tilbud, vise stedet og menuen frem, og meget mere.

i-freetrailer
p-freetrailer

Freetrailer

Find hen til den nærmeste afhentningsplads, modtag specielle tilbud og kampagner, og meget mere i denne app fra Freetrailer.

i-sundesutter
p-sundesutter

Sundesutter

Med Sundesutter.dk appen kan du hurtigt få en overblik over produkterne i butikken. Du kan deltage i konkurrencer, modtage nyheder via push beskeder og tilgå webshoppen via appen.

Billede af Net avis ikon
Screenshot af Net Avis app

Denne AppMover app har forskellige afdelinger for de forskellige byer i Grønland, så man altid kan holde sig opdateret omkring lokale tilbud.

Billede af Klinik Mijo App Ikon
Billede af Klinik Mijo App Screenshot

Med Klinik Mijos nye AppMover app, kan du nemt og hurtigt få et overblik over services, følge med i events og modtage gode tilbud via Push Beskeder. Med den indbyggede GPS funktion, kan du nemt finde frem til klinikken.

Billede af Holbæk Frivillige Bloddonorer AppMover ikon
Billede af Holbæk Frivillige Bloddonorer AppMover app screenshot

Med den nye Holbæk Frivillige Bloddonorer AppMover app kan du nemt og hurtigt følge med i nyheder hos foreningen, modtage push beskeder hvis der er behov for hjælp meget mere.